Momente Minunate

Dragi invitati, vrem sa impartasim cu voi o parte din frumoasa noastra poveste. Cateva din momentele noastre minunate petrecute impreuna, care ne-au adus la evenimentul deosebit pe care il veti sarbatori alaturi de noi.

Prima noastra intalnire

Putem spune ca perseverenta este o calitate definitorie a lui Sandrin. Doar asta ar putea explica de ce nu s-a dat batut, chiar si dupa nenumaratele amanari a invitatiilor sale la o cina romantica. Perseverenta lui a facut ca acest moment sa fie mai pretios si mai dorit, astfel ca prima noastra cina romantica ne-a deschis calea catre iubire.

Un sarut minunat

Cu timpul, ne-am descoperit reciproc, am invatat unul de la celalalt, ne-am incurajat la nevoie si ne-am indragostit amandoi mai mult cu fiecare sarut ce a urmat..

Inelul Fericit

Inelul nostru fericit, simbolul vesniciei si al iubirii fara inceput si fara sfarsit. Un memento al sufletului pereche, care a fost oferit cu sinceritate in privire si dragoste in suflet si care a fost primit cu sentimente de ardoare si inocenta.

Frumoasa Floare

Cu fiecare intalnire cavalerismul si romantismul si-au facut aparitia. Frumoasele buchete de flori nu au incetat sa apara, nici dupa a treia si nici dupa a zecea intalnire. Acest gest de apreciere si de atentie periodica, face ca sentimentele de afectiune sa aprofundeze si sa se scalde intr-un ocean de iubire.