A CERUT-O

Intr-o frumoasa seara de vara, in data de 4 Iulie 2019, Sandrin a facut pasul. Cu o priveliste superba, cu marea splendida, calma si cu sclipitoarele stele asistand ca spectatori, si-a gasit puterea in sine, condusa de valurile pasiunii interioare, si a reusit sa o faca. S-a decis in cele din urma sa creeze acest perfect moment romantic doar pentru ei doi.

CUM A CERUT-O?

Scenariul a fost foarte bine planuit: sampania, lumanarile si petalele de trandafir au inramat acest frumos si memorabil tablou. In timp ce toate acestea au fost organizate de Sandrin, Raluca se afla in interiorul casei, nestiind ce surpriza minunata avea sa o astepte.

Dupa ce ultima lumanare a fost aprinsa si totul a fost pregatit, el a invitat-o afara si a condus-o cu mainile sale acoperind ochii ei, catre locul unde cele mai pure cuvinte de dragoste au fost rostite, urmate de catre memorabila intrebare.

- RALUCA, VREI SA TE CASATORESTI CU MINE? -

DA!!!

Uluita de imprejurimi, de cuvintele de dragoste sincere si puternice si de momentul minunat care a fost creat, a cuprins-o un sentiment de bucurie, dragoste si fericire si imediat a sarit sa il imbratiseze.

Acea puternica, stransa, calda imbratisare a fost primul pas pe care ei l-au facut impreuna catre minunata lor calatorie a dragostei.